Web Analytics Made Easy - Statcounter

گویا دنیا رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی را فراموش کرده در حالی که برگشتن به رعایت این شیوه‌نامه، می‌تواند در کنترل کرونا در هر موجی از بیماری موثر باشد.

به گزارش گروه استان‌های ایران اکونومیست‌، ‌مطالعات بسیار پیچیده ریاضی نشان داده ‌که اگر واکسن کرونا نبود، مرگ و میر بیماران کرونا بسیار زیاد بود، ‌در ‌‌مطالعه اخیرا مشخص شد که اگر جمعیت دنیا براساس توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت در زمان غلبه واریانت دلتا، 40 درصد واکسینه شده بودند، می‌توانست از مرگ و میر 20 میلیون نفر جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اُمیکرون مرگ و میر بالایی نسبت به سویه دلتا ندارد، اما ابتلا به اُمیکرون بسیار بیشتر و حتی 5 تا 6 برابر دلتاست که این قدرت سرایت اُمیکرون و هجوم بیماران در سراسر دنیا به مراکز درمانی، فشار زیادی را به سیستم درمانی کشورها وارد می‌کند. در حال حاضر مرگ و میرها نیز نه به خاطر رفتار ویروس بلکه به خاطر سایر بیماری‌ها و ابتلا به کووید 19 در افرادی که مستعدند و در بیمارستان‌ها بستری می شوند و در این مراکز به کووید 19مبتلا می شوند، مقداری افزایش یافته است. 

مطالعات اولیه در شروع پاندمی کرونا نشان داد که رعایت شیوه نامه های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، شستشوی دست ها، تهویه مناسب در اماکن مسقف و پرهیز از ترددهای غیرضروری می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در پیشگیری از ابتلا، بستری و مرگ و میر داشته باشد، اما متاسفانه گویا دنیا رعایت شیوه نامه های بهداشتی را فراموش کرده در حالیکه برگشتن به رعایت این شیوه نامه، می تواند در کنترل کرونا در هر موجی از بیماری، موثر باشد.

واکسن‌های موجود در کاهش آمار بستری و مرگ و میر بیماران کووید 19 همچنان موثرند؛ پنجره طلایی واکسیناسیون در یکی دو ماه آینده، خیلی مهم است چراکه در ماه های آینده شاهد بازگشایی مدارس و راهپیمایی عظیم زائران در ایام اربعین حسینی هستیم؛ زائران اربعین حتما واکسیناسیون خود را به ویژه اگر 6 ماه از آخرین تزریق واکسن شان گذشته، تکمیل کنند. قبل از کرونا هم در مسافرت ها، برخی بیماری‌ها به همراه مسافران بود اما در شرایط کرونا حتما قبل از سفر به ویژه در ایام اربعین که جمعیت میلیونی در راهپیمایی عظیم حضور دارند، واکسن نوبت یادآور تزریق شود.

جدیدترین وضعیت کرونایی در استان‌ها

خراسان رضوی/ بستری 440 بیمار در بیمارستان‌ها

محمد پهلوان رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار در مشهدمقدس اظهارداشت:هم اکنون 440 بیمار مبتلا به کرونا دربیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند که از این تعداد 309 بیمار در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحت مراقبت قرار دارند و این دانشگاه علاوه بر کلانشهر مشهد 16 شهرستان دیگر را زیر پوشش دارد.

وی افزود:شمار بستری‌شدگان جدید بیماران مبتلا به کووید 19 در بیمارستان‌های خراسان رضوی، طی 2 روز گذشته 63.5 درصد افزایش یافته است.طی این مدت تعداد بستری‌شدگان جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی از 96 مورد در 29 مرداد ماه به 213 مورد در 30 مرداد رسیده است که از این تعداد روز گذشته 129 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری شدند.

رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: هم اکنون 108 بیمار بدحال مبتلا به کرونا در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند که 89 نفر آنان در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های زیر پوشش این دانشگاه بستری و تحت درمان هستند. روز گذشته  661 بیمار سرپایی مبتلا یا مشکوک به کرونا به بیمارستانها و پزشکان مراکز 16 ساعته خدمات سلامت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه کردند.

استان کرمان/ بستری 74 بیمار در بیمارستان‌ها

به گزارش ایران اکونومیست از کرمان، براساس آخرین به روزرسانی‌های نقشه کرونایی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت از 29 مرداد، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز استان کرمان از 3 مورد به 12 مورد افزایش و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از 16 شهر به 5 شهر کاهش یافته است؛ همچنین تعداد شهرهای با وضعیت زرد از 4 شهر به 6 شهر رسیده است و متاسفانه هیچ شهری در استان کرمان در وضعیت آبی کرونایی قرار ندارد.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19، تا روز گذشته، اظهار داشت: 74 مورد مثبت بستری جدید کرونایی در بیمارستان‌های استان کرمان داشتیم که از این تعداد 49 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 7 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 15 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، یک مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 2 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان است.

وی با بیان اینکه تعداد موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 147 نفر است، گفت: تعداد فوتی‌های قطعی ابتلا به کووید 19 در 24 ساعت گذشته در استان 3 مورد و مجموع جانباختگان کرونا در استان به 5 هزار و 779 نفر رسیده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان واکسن تزریق شده جمعیت بالای 12 سال در استان کرمان را 2 میلیون و 355 هزار و 536 دوز واکسن تزریق شده نوبت اول، 2 میلیون و 89 هزار و 886 دوز واکسن تزریق شده نوبت دوم، 920 هزار و 52 دوز واکسن تزریق شده نوبت سوم و 80 هزار و 633 دوز واکسن تزریق شده نوبت چهارم است.

استان بوشهر/ بستری‌ها 2 رقمی شد

به گزارش ایران اکونومیست از بوشهر، حسن ملکی‌زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اینکه 30 درصد شهرستان‌های استان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند اظهار داشت: در رنگ‌بندی جدید کرونا شهرستان‌های تنگستان، گناوه و دیلم در وضعیت قرمز و دشتستان و دشتی در شرایط نارنجی و 50 درصد دیگر شهرستان‌های استان از جمله بوشهر در وضع زرد قرار دارند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر از کاهش موارد بستری کرونا خبر داد و بیان کرد: اکنون تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر به 94 نفر کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه در شبانه‌روز گذشته 42 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده‌اند خاطر نشان کرد: اکنون 9 بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده‌اند که از این تعداد 7 نفر در وضعیت حاد قرار دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به مرگ 2 هم استانی دیگر به سبب ابتلا به کرونا گفت: 2 آقا 70 و 71 ساله با سابقه بیماری قلبی و ریوی در 24 ساعت گذشته جان خود را به سبب ابتلا به کرونا از دست دادند. از آغاز شیوع کرونا تاکنون 2 هزار و 212 بیمار کرونایی در استان بوشهر فوت کرده‌اند.

وی از ترخیص 48 بیمار بخش کرونایی با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون 108 هزار نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

گزارش در حال تکمیل

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حوزه دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان های خراسان رضوی بیمارستان های استان بوشهر دوز واکسن تزریق شده نوبت دانشگاه علوم پزشکی مشهد مبتلا به کرونا بیمارستان ها استان کرمان کووید 19 روز گذشته شیوه نامه مرگ و میر زیر پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۹۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز، سیدکاظم رضوی، با اشاره به طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال گفت: کلیه بیمارستان‌های دولتی، کلینیک‌های دولتی و مراکز بهداشتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی و پزشکان عمومی و تخصصی در واحدهای تابع دانشگاه علوم پزشکی مکلف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیصی– درمانی و ترخیص کودکان زیر هفت سال بیمه‌شده را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی جزو اولین دانشگاه‌ها در کشور است که این طرح را اجرا می‌کند بنابراین ممکن است اختلالاتی وجود داشته باشد که بیشتر مرتبط با زیرساخت‌ها و سامانه‌های بیمه‌ای است بنابراین وجود اختلال به معنای اجرا نشدن طرح نیست و دانشگاه علوم پزشکی آنچه را که بر عهده داشته به اجرا درآورده است و بیمه‌ها هم نیز باید در این زمینه پویاتر شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه بیمه بودن کودکان زیر هفت سال شرط برخورداری از خدمات رایگان درمان در این طرح است، افزود: این طرح یارانه سلامتی است که دولت برای کودکان ایرانی زیر هفت سال در نظر گرفته است و اتباع را شامل نمی‌شود و تمام کودکان بیمه‌شده تأمین اجتماعی، سلامت، نیروهای مسلح از این طرح برخوردار می‌شوند.

وی افزود: زیرساخت‌های بیمه سلامت از بین بیمه‌های ارائه شده، برای خدمات درمانی رایگان بستری و سرپایی آماده است و این بیمه بیشترین همکاری را در این زمینه با دانشگاه علوم پزشکی دارد اما در خصوص بیمه تأمین اجتماعی که 70 درصد بیمه‌شدگان را شامل می‌شود هنوز زیر ساخت‌های آنها به زیرساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی متصل نیست و یک سری کارها باید به صورت دستی توسط بیمه‌شدگان انجام گیرد.

رضوی یاداور شد: شهروندان مدنظر داشته باشند که چون این طرح در ابتدای کار است ممکن است مواردی پیش بیاید که از پیش‌بینی خارج است با این حال چنانچه مشکلی در این زمینه به وجود آمد مدیران بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها تابعه دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه پاسخگو خواهند بود.

خبرنگار: علیرضا شفیعی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229895 برچسب‌ها استان یزد روانشناسی کودک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کادر درمان

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی/ دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی در دانشگاه ایران تجمع می‌کنند
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی